Holisztikus Egyesület
Magyar Holisztikus Egyesület

AZ ALTERNATÍV SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS MAGASISKOLÁJA

"A tudás oltáráról a tüzet vegyük el, és ne a hamut."

Tanulás az, ha rájövünk arra, amit már tudunk. Cselekvés az, ha megmutatjuk, hogy tudjuk.

Tanítás az, ha másokat emlékeztetünk arra, hogy ők is éppolyan jól tudják.

Mindannyian tanulunk, cselekszünk és tanítunk.

(Richard Bach)

Horoszkóp szoftver

Keress Facebookon is!

Az önismeret fontossága

Egy eszköz a laikusok

és profik kezében

Jövőd és múltad a monitoron

"Ki vagyok én?"

"Minden OK?"

"Kellően bízom-e magamban?"

Képzéseinknél a következő szempontokat vesszük figyelembe:

 

  •  kis létszámú csoportokat indítunk, hogy az egyéni fejlődést maximálisan követni tudjuk;
  • a tananyagon kívül igény szerint konzultációs időpontokat biztosítunk; online kurzusokkal gondolunk azokra, akik személyesen nem tudnak részt venni a konzultációkon;
  • gyakorlott és nagy tapasztalattal rendelkező oktatóinkra a korrepetáció és a továbbképzés területén is számíthatnak a Hallgatók.

Képzési díjaink a szerződéskötést követően nem változnak!

 

Asztrológia

Felsőfokú szakképzés: 2 év

Alaptanfolyam: 6 hónap

Numerológia

6 hónapos képzések

Online és személyes formában

Grafológia

2 éves képzés

Online formában

Feng Shui Akadémia

Videó alapú online képzés

+ vizsga

Családállítás 

Kiscsoportos foglalkozások

Egy régebbi szakmai tanulmány szerint a távoktatási rendszerek legnagyobb hátulütője az oktató és a közönség közötti interaktivitás hiánya. Ezzel ellentétben nálunk kiemelt hangsúly teremtődik az oktató és a Hallgatók közötti kommunikáció folyamatos gyakorlásának lehetőségére és annak fenntartására - és még a levelező-rendszerű oktatási formánál is van lehetőség - akár soron kívüli - konzultációra.

A Hallgató egy pillanatig sem érzi azt, hogy egy fejezetenként elküldött könyvet kap tananyagként (amit egyben is elolvashatna, ha megvehetné...), hiszen kérdéseire szinte azonnali és kimerítő választ tud kapni.

Különböző - zárt vagy nyitott - közösségi fórumokon és egyéni csatornákon keresztül is segítik oktatóink a tudás elsajátítását,- sok esetben szakmai jegyzetekkel, előadásokkal, kiegészítő anyagokkal biztosítják a megfelelő tempót, a megfelelő minőséget.

Az online képzés formája feltételez bizonyos technikai szintet (úgymint áramforrás, számítógép...) és informatikai tudást (felhasználói szinten), de abban az esetben sem esünk kétségbe, ha adott időben a technika ördöge bepróbálkozik.

 

A Skype telepítése nem nagy ördöngősség, fél perc alatt megtanulható, - webkonferenciás oktatáskor pedig előzetesen moderátor foglalkozik azzal, hogy mindenki gond nélkül és magabiztosan "bejusson" az online  tanterembe. 

 

Cserébe viszont nem kell aggódni a villamos (vonat, busz, stb.) menetrendjének változásaival, késésekkel, útlezárásokkal, közlekedési dugókkal... Otthonról, kényelmesen - akár pizsamában is elsajátítható a tudás anélkül, hogy a minőség negatív irányba változna. Erre sok száz elégedett Hallgató és végzett Szakember a garancia.

A Skype a képre kattintva letölthető

Skype letöltés