Holisztikus Egyesület
Magyar Holisztikus Egyesület

"A Feng Shui a terek akupunktúrája."

A Feng Shui rendszer alapja ugyanaz az életenergia - azaz "chi" - amely a tradicionális kínai orvoslásból is jól ismert.

A távol-keleti gyógyítás irányzatai megegyeznek abban az elvben, hogy az ember csak akkor lehet egészséges, ha a megfelelő táplálkozásnak és életvitelnek köszönhetően elegendő chi áramlik a testében, az energiapályákon, azaz a meridiánokon keresztül. Kevésbé közismert azonban, hogy ugyanez az energia a földben és a levegőben is kering. Megismerésével a szél és a víz - azaz környezetünk - segít belsőharmóniánkat helyreállítani.

Alap-tanfolyam

Jegyzetekkel, DVD-n

 

A tanfolyam mindenkinek ajánlott!

A Hallgató itt kapja meg a Feng Shui szemlélet alapjait,

és itt érti meg az élet miértjeit. 

 

Feng Shui-alapfogalmak - Feng Shui-iskolák megismerése és összehasonlítása - Egészség és Feng Shui

A 7 modulból álló alaptanfolyam sok-sok példával illusztrálva  rendszerezi a Feng Shui elméletét. Chi, Shá, Vágóenergia, ezek hatásai, harmonizálása lakberendezési trükkökkel és Feng Shui-tárgyakkal.

 

A 7 videó előfizetés díja: 25 000 Ft

Az ajánlat érvényes a vásárlástól számított 12 hónapig.

Középfokú

haladó tanfolyam  

Tanmenet:

Alaprajzi kérdések

Hiány és többlet - ezek orvoslása

Betegségre hajlamosító alaprajzi problémák

Ajtók, ablakok

A Yin és Yang filozófiája

Gyerekszoba

Hálószoba

Rend és rendetlenség

Tértisztítás

A 21 videó előfizetés díja: 12 500 Ft

Az ajánlat érvényes a vásárlástól számított: 6 hónapig

Képzéseink között két különleges modul is található.

1. Párkapcsolat és Feng Shui

 

Sokan nehezen találnak párt, pedig úgy gondolják, mindent megtesznek érte. A lakás Feng Shuija azonban blokkolhatja a lehetőségeket, de akár egy működő párkapcsolatot is tönkretehet, ha nem tudja megtartani a szerelem Chi-jét.

 

A tréningen mindenk Hallgató a saját alaprajzán dolgozik. Mindent átnézünk a Forma-és az Iránytű-iskola módszereivel. Megcsináljuk a bagua térképet, megnézzük mindenkinek a saját jó irányait, megvizsgáljuk, hol helyezkedjen el az ágy és a többi bútor, mit tegyünk a vonzásért Feng Shuival. Mely területeken milyen kiegészítőket használjunk, mit mond a lakásunk ajtóiránya szerelmi lehetőségeinkről, és miként orvosoljuk, ha az üzenet rossz. További személyre szabott szerelemégtájat is felfedünk.

 

A 9 videó előfizetés díja: 5 000 Ft.

Az ajánlat érvényes a vásárlástól számított 6 hónapig

2. Előrejelzés a kínai asztrológia, a Feng Shui

és a 9*Ki asztrológia eszközeivel

 

A kínai naptár lenyűgöző rendszer: nem csupán az idő múlását jelzi, hanem előrejelzésre is alkalmas. Az Öt Őselem (Fém, Víz, Fa, Tűz, Föld) éltető, vagy romboló cikluskörein alapul. A kínai év a földművelők naptára szerint 2014-ben február 4-én kezdődik. Talán el se hinnéd, hogy ilyen kérdésekre lehet választ találni a kínai asztrológia segítségével:

 

Mely munkaterületek lesznek sikeresek 2014-ben? Mely állatjegy szülöttei használhatják ki a társasági élet lendületét akár párkapcsolat kialakítására? Építkezhetünk-e? Milyen lesz az egészségünk 2014-ben, mire kell ügyelnünk? Kinek kell az átlagosnál is óvatosabbnak lennie?

Mi az év szerencseállata? Hogyan mutatkoznak meg szüleink, gyermekeink, párunk esélyei a saját képletünkben? Lakásunk, és ez által életünk mely területei lehetnek veszélyeztetettek, ha sokat tartózkodunk a kedvezőtlen területeken?

 

10 videó előfizetés díja: 2 000 Ft. Az ajánlat érvényes 2014. 12. 31-ig.

A távoktatási tananyagok élő tanfolyamokból készített DVD-felvételek, így senki nem érezhet hátrányt amiatt, hogy személyesen nincs jelen.

A Hallgató és Előadó közötti kommunikációt zártkörű internetes fórum segíti, ahol kérdéseket lehet feltenni akár a tanulótársaknak, akár az előadónak. A tananyagokat a Hallgató az előfizetési díj befizetése után, számítógépén nézheti meg a tananyaghoz tartozó időkorláton belül annyiszor, ahányszor akarja. 

Vizsga

Egy lakás alaprajzának részletes Feng Shui-kidolgozása a tanultak alapján, amelyet az Oktatóhoz kell eljuttani e-mailben vagy postán, majd személyesen, vagy Skype-on szóban meg kell védeni.

 

A középfokú vizsga díja: 30.000 Ft, a felsőfokú vizsga díja: 20.000 Ft.

Az Akadémia oktatója, - és a te tanárod

Szilvásy Judit

 a Budapesti Műszaki Egyetem mérnöki karán végzett.

Feng Shuit Angliában, a Nemzetközi Feng Shui Iskolában kezdett tanulni, 1994-ben.

 

Több iskolát is végigjárt, így a különböző irányzatok képviselői jó indítást és széles rálátást adtak neki e  tudományra.

Név  
Email  
Üzenet  

Írj üzenetet az Oktatónak!

Judit oktatói voltak többek között: Jon Sandifer, William Spear, Lillian Too, Yap Cheng Hai, Derek Walters, prof. Cheng kínai F.S nagymester, Roger Green, valamint Raymond Lo hong kongi Feng Shui-mester, akinél vizsgát is tett. Judit a Feng Shui Akadémia vezetője. Szaktanácsadóként is dolgozik, referenciamunkái között több hazai és világcég is szerepel.

 

Jelentkezés

A tanfolyamokra való jelentkezés feltétele a regisztráció, amelyet ide kattintva tudsz megtenni. A képzésről egyéb információt közvetlenül Szilvásy Judittól kérhetsz, e-mailben - a fenti űrlapküldő segítségével.

A Feng Shui életünkre gyakorolt jelentőségét a média is propagálja - erről találsz itt egy tájékoztató videót.

A Feng Shui,  mint fogalom szelet és vizet jelent. Értelmezése más szóval: környezet. Érezni a környezetet.

Ha figyelembe vesszük elveit, képes olyan körülményeket biztosítani a városlakók számára is, mint ha az érintetlen természetben tartózkodnának. A Feng Shui 4000 éves múltra tekint vissza. Kínában hétpecsétes titokként kezelték, a napi élet belső titka volt, és csak a politikai változások révén vált mindenki számára nyitottá.

 

Az építőiparban  már bebizonyosodott egyes építőanyagokról, hogy toxikus hatásúak, a magasfeszültségű vezetékekről pedig, hogy az emberi egészségre ártalmas sugárzásokat bocsátanak ki. Ennek hatására nagy változások történtek mind a települések, mind a lakóházak tervezésben, valamint a kivitelezésben.