Holisztikus Egyesület
Magyar Holisztikus Egyesület

 "A matematika a kulcs és az ajtó a tudományokhoz."

Fenti idézettel Galilei nagyon beletrafált. Univerzumunk rendezettségének alapja az ENERGIA: a láthatatlan frekvenciákon történő rezgés, amely éppúgy összetartja a nagy galaxisokat, ahogyan a legkisebb részecskéket is mozgatja... és amely jelen van a mindennapjainkban is.

Numerológiai képzés

Időtartama 6 hónap

 

Tanmenet:

I.

 • A numerológia eredete
 • Rövid történeti áttekintés
 • A számok minősége
 • Mi a Mesterszám?
 • A Sorsmisszió-szám 
 • A pithagoraszi ábécé
 • A név számításai
 • Belső ÉN - külső ÉN - Teljes Névszám
 • A numeroszkóp felállítása
 • A számok hiánya / túlsúlya
 • A számok szimbolikus jelentése

II.

 

 • Mi legyen a gyermek neve?
 • A névváltozás lehetősége a numerológiában
 • Életünk ciklusai
 • Az emberi élet három korszaka
 • A személyes év kiszámítása
 • Személyes hónap, személyes nap...
 • A Sorsfordulók
 • Párkapcsolat a numerológia tükrében
 • Egyéb társulások lehetőségei, minősége
 • Foglalkozások, hivatás, munka
 • A numerológiai elemzés felépítése

Aktuális TANFOLYAM

 

Az előadást otthonról, utazás nélkül kényelmesen, a számítógépeden keresztül követheted.

Az előadás nem felvételről megy, hanem élőben. Interaktív, így kérdéseidet is fel tudod tenni.

Az előadások anyagát utólag, az Interneten is elérhetővé teszem. Így nem maradsz le egyetlen előadásról sem!

Havi két alkalom, minden második szerda 17.00-21.00.
 

Kezdési időpont: 2022 március 16..

 

A tanfolyam 4 hónapos - további két hónappal meghosszabbítható!

 

Az anyagi lehetőségeidhez mérten kétféle ütemben is fizethetsz:

Havi fizetés esetén havonta: 14 990.-Ft

Egyben fizetve az első 4  hónap: 47.960.-Ft 
(a megtakarításod: 12 000.-Ft)

 

Amennyiben egyben kifizeted a tanfolyam részvételi díját, megkapod a Professzionális Számmisztikai Kalkulátorom Arany csomagját, 30 kredit fél évre 12.600-Ft értékben, csak regisztrálnod kell: http://kulcsazelethez.hu/

Amennyiben úgy döntesz, hogy havonta fizeted a tanfolyam részvételi díját, akkor kétszer kapod meg a Professzionális Számmisztikai Kalkulátorom Ezüst csomagját, fél évre kétszer 15 kredit 2x6.900-Ft = 13.800-Ft értékben, csak regisztrálnod kell: http://kulcsazelethez.hu/

Az előadások anyagát utólag, az Interneten is elérhetővé teszem.

Így nem maradsz le egyetlen előadásról sem.

A számok csodálatos világa magában hordozza ezt a rezgést - többek között születési dátumunk által meghatározva sorsunk irányát, nevünk betűinek értéke által behatárolva az útra kapott adottságainkat, lehetőségeinket. A numerológia önismeretet ad, és segít harmóniába kerülni saját frekvenciáinkkal.

Hallgatóink megtanulják a módszert, melynek segítségével ezt a hatalmas energiát veszteség nélkül, maradéktalanul használni tudják. 

Akik elvégzik a tanfolyamot, Tanúsítványt kapnak.

Egy több ezeréves tapasztalati tudás esszenciájának birtokában leszel, amely csak a tiéd, senki el nem veheti tőled!

Pénzvisszafizetési garancia!

Amennyiben úgy érzed, hogy a tanfolyam nem olyan, nem azt kaptad amit vártál, és ezt jelzed felém az indulástól számított 30 napon belül, azonnal és maradéktalanul visszafizetem számodra a befizetett részvételi díjadat.

Ezért érdemes részt venned a numerológia tanfolyamon:

 

Tetteinkkel írjuk a Sorsunkat!!! Életünk során sokszor kell döntenünk. Jellemzően a döntéseinket érzelmi alapon hozzuk meg. Ezért számtalanszor elkövetjük ugyan azt a hibát. A numerológia egy sokezer éves tapasztalati tudomány. Hozzásegít, hogy helyes döntéseket hozhass, amelyek évekre előre, pozitívan határozzák meg a lehetőségeidet.

Jó, ha tudod, hogy életednek melyik periódusában vagy, és azzal az életterülettel foglalkozol, amit a Természet Erői támogatnak. Megtudhatod életed hosszabb és rövidebb ciklusait, sorsfordulóit is.

A párkapcsolatod, gyermeked és mások személyiségét is megismerheted, és tudsz nekik segíteni! Nem az a cél, hogy tönkretegyük, hanem, hogy segítsük egymást!

A képletedben benne van, hogy milyen betegségekre vagy hajlamos, de az is, hogy mit kell tenned, hogy elkerülhesd!

Mi az a foglalkozás, amiben a legjobb lehetsz! Sokkal hamarabb megtalálhatod a helyed az életben, a foglalkozásodat, karrier lehetőségeidet, anyagi boldogulásodat. Akivel kapcsolatba kerülsz, tárgyalsz, függ tőle a sorsod, ha csak a nevét ismered, szinte mindent tudhatsz róla.

A numerológia abban segít, hogy tudatosabban éljük az életünket, ne essünk bele minden gödörbe, megtaláljuk (anyagi) sikereinket, belső békénket, lelki boldogságunkat.

A magam részéről nem őrzök titkokat, nem titkosítok dolgokat. Bennem nincs féltékenység, nem félek attól, hogy akár nálam jobb numerológus is lehetsz, minden tudásomat és tapasztalatomat szívesen átadom neked. A tudást azért kapjuk, hogy ezzel segítsük elő a világ fejlődését.

Sok tanítványom használja professzionálisan a nálam tanult numerológiai tudást, személyes elemzéseket készít, van, aki tanítja is, pénzt keres vele. Büszke is vagyok rájuk, mert jó célokra, az emberek segítésére, felelősséggel használják ezt a különleges, hasznos tudományt.

 

Mit nyersz a tanfolyamon szerzett tudással?

 

Egy életre szóló GPS-t, amellyel az életed, a sorsod, sokkal jobban a kezedben tarthatod, mint addig, amíg nem voltál e tudás birtokában. Tisztában lehetsz a lehetőségeiddel, sokkal jobban fogod érezni magad, érteni fogod, és egészen másképp fogod látni a világot, kulcsot kapsz másokhoz is, a családodnak, szeretteidnek is sokat tudsz segíteni.

 

 

Néhány érdekes adat, hogy mi mennyibe kerül:

 

Egy csésze kávé egy közepes árú kávézóban 350 Ft
Egy doboz átlagos cigaretta 1.000 Ft
Egy üveg 2 literes üdítő 340 Ft

 

 

A numerológia tanfolyam kisebb anyagi terhet jelent, mint napi egy csészényi kávé.

Sorolhatnám még, hogy mi mindenért kérnek pénzt, hisz semmi sincs ingyen (kivéve a Számmisztikai Szuper Kalulátort!), annak ellenére, hogy amit kapnak érte, az mulandó. Még akkor is mulandó, ha az ember öröknek érzi. Főként a műszaki cikkekre igaz ez.

Az viszont biztos, hogy egyetlen olyan dolog létezik ezen a földön, ami biztosan tartós, és addig működhet, amíg mi magunk élünk, és ez nem a legújabb, legdrágább plazma TV, hanem a megszerzett tudás.

A tudást nem vehetik el. Az ember maga lesz értékesebb általa. Ha pedig jól használja, előnyére fordíthatja az eseményeket, esetleg pénzzé is teheti tudását. Hisz ha belegondolunk, minden munka tudást igényel, és a tudásért adják a fizetést. Gyakorlatilag a munka is a tudás eladása.

számmisztika